FolLow Me Then I Will FolLow You Back

Wednesday, 25 July 2012

CUBA TRY COPY????

Hari ini admin ada berita terburuk bagi sesiapa yang suka sangat meng-copy-copy gambar orang kan...nak tahu tak apa dia???

Blog admin tak boleh nak copy dah...admin dah letak aplikasi copycat.tak percaya??? cuba try copy..tekan belah kanan dekat salah satu gambar...atau cuba tarik salah satu maklumat....dapat tak?? dapat tak??? tak dapat kan??? 



Admin buat ni semua bagi keselesaan ex-student SMA Rembau yang khuatir jika mereka meletakkan gambar mereka di blog admin akan di copy oleh pihak yang tak bertanggungjawab..sebab ramai kawan-kawan admin yang dah kena dengan orang-orang yang tak bertanggungjawab ni...jadi untuk langkah berjaga-jaga admin buat siap-siap...

Kepada pengunjung blog KeLab ALumNi SMARem yang berminat nak buat macam ni juga..jerit-jeritlah kat kotak admin tu ye...nanti admin buat tutorialnya....

Okey ini sahaja tuk hari ini...hehehe...admin dah update benda alah ni...so maknanya..hari ini tak ada bekas student yang akan di ceritakan buat hari ini...esok lusa lah admin cerita ea..karang cerita banyak-banyak nanti habis pulak cerita...

So stay tuned...tahniah kepada yang dah puasa selama 6 hari ini..dan semoga dapat memenuhkan puasa untuk sebulan ini..akhir kalam..jazakumullah...

Jangan lupa untuk tekan salah satu reaksi anda di bawah ini...
l
l
l
*

2 comments:

  1. macam mana tutorial nye? nak tau jugak.. nak complain sikit nie, tolong buang notification word kat ruangan komen nie.. nanti senang la sikt org nak komen.. baru la ramai org komen nanti.. huhu..

    ReplyDelete
  2. insyaAllah sy akn cuba buang secepat yg mgkn..tq atas komplen anda..tutorialnya sy akn buat kemudian....ini kerana kekangan wktu..hrp mklum...

    ReplyDelete