FolLow Me Then I Will FolLow You Back

Wednesday, 25 July 2012

BRADER PSS 2011 - BRO FAQIH


Assalamualaikum semua....Alhamdulillah hari ini akhirnya dapat juga admin mengupload lagi cerita terbaru hari ini selepas sehari menyepikan diri dari berblogging..ini kerana admin menjadi driver tak bertauliah kepada kawan sekuliah admin semalam...dia ajak admin g pasir putih...admin ni pulak memang suka merayau..dan dia sanggup na men-support kesemuanya..so peluang tak akan nak lepaskan kot...hikhik..ok itu intro..

Hari ini admin nak cakap pasal seorang brader pustakawan ni...tak silap pada tahun 2011..hanya dia seorang sahaja pustakawan lelaki di dalam kelas...jom kita kenal dengan brader ni...kat bawah ini disertakan gambar dia..hensem tak???



Nama penuh brader: Muhammad Faqih Azzam Bin Zamsari
(Dia cukup terkenal dengan gelaran lelaki misteri...nak tahu kenapa??? tanya lah dia sendiri ea..tak pun tanya guru kelas 5 Imtiyaz dulu..Pn Noraini..)

Nama ayah brader: Zamsari Bin Kamaruddin
Pekerjaan: Pegawai perubatan

Nama ibu brader: Anizan Binti Abdul Manaf
Pekerjaan: Pegawai perubatan

Latar belakang pendidikan:
Tadika Kemas Permata Hati
Sekolah Kebangsaan Tunku Kurshiah
Sekolah Menengah Kebangsaan Za'ba
Sekolah Menengah Agama Rembau (2009-2011)

Jawatan yang disandang semasa di SMA Rembau:
Pengawas pusat sumber sekolah

Pesanan brader untuk adik-adik di SMA Rembau:
Kalau adik-adik semua nak berjaya dalam hidup kenalah hormat parents and guru....bro ckp ni pun sebab bro dah alami semua ni...okey good luck dears..
(Adik-adik semua..tolong dengar cakap brader kamu ni ye....ambil sebagai pengajaran...)

Ok tu serba sedikit mengenai brader Faqih ni....kat bawah ni admin sertakan link facebook dia...

Facebook: FaQeh AzZam

Tu je setakat hari ini..selamat bertarawikh semua..sila tekan salah satu reaksi dibawah

l
l
l
*

No comments:

Post a Comment